Pianoles in Naarden-Bussum

Naast mijn activiteiten als toetsenist en pianist in verschillende bands geef ik ook pianoles in mijn woning in Bussum. In deze karakteristieke villa heb ik een eigen muziekkamer waar je les krijgt op een vleugel. Deze is altijd gestemd. Ook staat er een Fender Rhodes, Hammond orgel en een geavanceerd keyboard. Ook is er mogelijkheid tot muziek opnemen.

In mijn opleiding tot jazzpianist aan het Utrechts Conservatorium (afgestudeerd in 2016) heb ik ook veel klassiek gespeeld. Zo ben ik ben ik voor klassiek bijvak afgestudeerd met een 9. Niet alleen heeft dit mij een betere jazzpianist gemaakt, het geeft mij ook een unieke positie als docent om gevarieerd les te kunnen geven. Inmiddels heb ik al zo’n 11 jaar ervaring met lesgeven.

In de les vind ik plezier het belangrijkst. Als kind kwam ik altijd vrolijk terug van mijn pianolessen. Dit hoop ik door te kunnen geven. Samen met de leerling gaan we op zoek naar passend materiaal en stellen we haalbare doelen. Er zal altijd naar je inbreng worden geluisterd.

Over de lessen

 • Individuele lessen geheel op maat
 • Les op een echte vleugel
 • Lessen kunnen worden opgenomen en opgestuurd
 • Verschillende stijlen zoals Jazz, Klassiek, Pop, Latin, Bossa-Nova, Funk
 • Mogelijkheid om eigen doelen te stellen
 • Zeer geschikt als voorbereiding op het toelatingsexamen van het conservatorium of een andere muziekopleiding
 • Beschikbaar voor opnemen

Praktische info

 • Waar: Regentesselaan 39, Bussum
 • Wanneer: Les op maandag of woensdag
 • Duur: Lessen van een half uur, langer is bespreekbaar
 • Frequentie: Wekelijks of om de week volgen

Tarieven

Proefles
€20,-

Leerlingen jonger dan 21 jaar
€26,-

Leerlingen ouder dan 21 jaar
€31,46

(De prijzen zijn per les van 30 minuten, inclusief 21% BTW, leerlingen onder de 21 zijn vrijgesteld van het betalen van BTW) Andere lesvormen zijn ook mogelijk op aanvraag. 

Rooster
Iedereen krijgt een vaste plek in het rooster, dit plannen we samen. Als later blijkt dat een andere tijd beter uitkomt kunnen we altijd kijken of er iets te verschuiven is.

Afzeggen
Per lespakket van 5 lessen kan je de pianoles 1 keer verzetten. Doe dat ten minste 24 uur van te voren. We plannen dan indien mogelijk een inhaalles. Lukt dat niet, dan wordt de les in rekening gebracht. Zeg je minder dan 24 uur van te voren af, dan heb je geen recht op een inhaalles en wordt de les altijd in rekening gebracht. Als de docent de les afzegt wordt er altijd een inhaalles gepland.

Opzeggen
De opzegtermijn is 1 maand. De resterende lessen van je huidige lespakket moeten worden opgemaakt en worden niet gerestitueerd.

Materiaal
Wat je zelf moet meenemen: Een schriftje om aantekening in te maken en huiswerk in op te schrijven en een map om stukken in te bewaren.

Ben je enthousiast om te beginnen met pianoles? Meld je dan nu aan door op onderstaande link te klikken.

button-aanmelden