Videoclip van Groova Palooza uitgebracht

Een paar maanden geleden zou ik samen met Eric Brugmans een stuk schrijven om als single te gebruiken voor Groova Palooza. Toen ik hem belde zei hij ‘ja gast ik kom niet want ik mijn duim gekneusd’. Normaliter voor een muzikant een goed argument om niet te komen, maar niet voor een schrijf sessie. Het gesprek eindigde met: ‘gast over een uur ben je hier met die gekneusde duim, einde discussie’ waarna ik op hing.

Het eindresultaat is te gek geworden. Klik op de onderstaande video om het nummer te horen wat er bijna niet was geweest door een gekneusde duim.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s